Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон съобщи, че е получила контузия

...
Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон съобщи, че е получила контузия
Коментари Харесай

Линдзи Вон ще пропусне старта на сезона заради контузия в коляното

 ФИС удостовери стартовете за Семеен кодекс в Банско през 2021 година
Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон заяви, че е получила травма на коляното при рухване на подготовка.

Американката показа в профила си в обществената мрежа Туитър, че няма потребност от интервенция, само че ще пропусне кръга от Световната купа в Лейк Луис.

" Вчера паднах по време на подготовка за супер-Г и ударих коляното си. Добрите вести са, че не се нуждая от интервенция.

Лошите са, че няма да се състезавам в Лейк Луис. Това постоянно е бил обичаният ми кръг от Световната купа и съм извънредно разочарована, че няма да вземам участие тази година. Ранена съм, само че не съм се отказала ", написа Вон.

Четирикратната носителка на Световната купа има 18 победи в кариерата си в Лейк Луис, където в събота и неделя ще се състоят надпревари в супергигантския слалом и спускането.

34-годишната състезателка възнамерява да постави завършек на кариерата си след този сезон. Тя има 82 победи за Световната купа и се нуждае от още пет, с цел да изпревари шведския рекордьор Ингемар Стенмарк.

Вон има проблеми с контузии през последните няколко сезона. Тя пропусна Олимпийските игри в Сочи 2014 поради интервенция на коляното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР